2.3 C
Zagreb
 • Čitaj Dalje
More

  Bandićevu koaliciju podržalo pismom 40 sportašica i sportaša

  on

  Uoči parlamentarnih izbora skupina sportaša i sportskih djelatnika, među kojima su i osvajači olimpijskih, svjetskih i europskih odličja, podržala je Koaliciju rada i solidarnosti na čelu s Milanom Bandićem, priopćila je u srijedu stranka Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti.

  Četrdesetak sportaša potpisalo je pismo podrške, kojima su uputili potporu nastojanjima Bandićeve koalicije za poboljšanje životnog standarda i kvalitete života u Hrvatskoj, stoji u priopćenju.
  “Sretni smo što živimo u gradu sporta, gradu koji sportu pruža neiscrpnu pomoć u vremenima kada nitko drugi ne može. Zahvaljujemo se jer ste omogućili da Zagreb i Hrvatsku stavimo na svjetsku kartu sporta. Činili ste i činite naizgled nemoguće, a mi Vam uzvraćamo vrhunskim rezultatima”, poručili su sportaši Bandiću u pismu.
  Smatraju da sportaši iz drugih dijelova Hrvatske nemaju takvu logistiku i potporu, pa žele da se zagrebački model potpore sportu proširi na Hrvatsku.
  Među četrdesetak potpisnika su i Aco Petrović, Martina Zupčić, Boško Lozica, Nikola Dragaš, Ozren Bonačić, Dragutin Šurbek, Sandra Paović, Sandra Perković, Slaven Rimac, Ivana Brkljačić, Klaudija Klikovac Bubalo i Vjekoslav Šafranić.
  Avatar
  %d blogeri kao ovaj: