Likovni art dizajn centar LADICA organizira Diskontni art shop, tj. otvoreni atelje Hanibala Salvara i njegovih gostiju, sa do 80% sniženim cijenama unikatnih umjetnima (jako je važno biti među prvim posjetiteljima, jer će neki dobiti darove, iako nisu ništa kupili), a koji će se održati u Salonu unikatnog namještaja LUXURIA, u petak 27. 11. 2016. od 10:00 do 20:00 sati, te u subotu 28. 11. od 10:00 do 15:00 sati.

Diskontni art shoping otvoreni atelje je ustvari jedinstvena prigoda nabave vrijednih umjetničkih darova, od kojih mnogima s vremenom vrijednost raste, za razliku od raznih digitalija, bijele tehnike i elektronske bižuterije, koji istini bog imaju garantne rokove, od jedne do tri godine, ali s vremenom neminovno postaju smeće. Zato za sebe i osobe koje cijenimo i volimo trebamo kupiti nešto dugotrajno, a to mogu biti samo umjetnine.

Zahvaljujući otmjenoj podršci Kraša, Maraske, Prvomajske, Art hobby centra Chemaco i prijatelja, ovo je usput i jedno zgodno druženje s umjetničkim ugođajem u paviljonu 12 Zagrebačkog Velesajma.
Osim Salvarovih bit će izložena i djela slijedećih umjetnika: Vedrana Balković, Marija Ćurčić, Nadica Eichhorn, Frana Grbić, Đurđica Horvat, Marinko Jelača, Milan Jurina, Susan Kachor Conlon, Ivančica Korošec, Višnja Markovinović, Marta Milunić, Orjenka Mirjan, Ljerka Njerš, Kasia Piech, Valerija Polanec, Cesare Sartori, Vania Sartori, Alessio Tasca, Vittore Tasca, Lucijan Vator.

Besplatna nagradna igra za već registrirane ljubitelje likovnih umjetnosti, te za one koji će se registrirati 27.11, održat će s izvlačenjem velikog broja vrijednih nagrada 27.11. popodne u 17:00 sati.
Registriraju se automatski svi kupci likovnih djela te također, uz predočenje ulaznica, posjetitelji slijedećih galerija i muzeja:

Arheološki muzej
Atelje Meštrović
Gliptoteka HAZU
Kabinet grafike HAZU
Klovićevi dvori
Moderna galerija
Muzej grada Zagreba
Muzej Mimara
Muzej prekinutih veza
Muzej suvremene umjetnosti
MUO
Umjetnički paviljon

Osim Salona unikatnog namještaja LUXURIA, koji je ugostio ovaj event i koji će također mnoge ugodno iznenaditi s nekim zaista povoljnim ponudama što se tiče kvalitete i cijena, tu su sa ugodnim ponudama još slijedeći saloni: BERNARDA, BLANCO, CEDRUS ORIOLIK, EDURAO, FITOM-COMMERCE, HARMONY, LINEAFLEX, MEĐIMURJEPLET, PERFECFTA DREAMS, STOLARIJA BANEK, STOLARIJA DEKANIĆ

(PR)