Halloween Ane Begić, Ecije Ojdanić, Barbare Nole, Lidije Bačić i Alke Vuice!

Što je zajedničko Eciji Ojdanić, Ani Begic, Barbari Noli i Ani Vilenici? Ako ste mislili da ih povezuje samo glumački poziv bili ste samo djelomično u pravu! Naime, sve one složile su se u jednom; Halloween nije bio toliko polularan kad su one bile djevojčice!

Na prigodnom Halloween partyju by Studio Marcela poznate su glumice uz pjevačice Alku Vuicu, i Lidiju Bačić te nekadašnje misice Ivanu Delač Đolo, Antoniju Gogić, Ivanu Ergic, Ninu Slamić Gudeljević , Ivanu Mišuru i Nikolinu Miletić, prepričavale dogodovštine iz školskih dana kada su se pripremale za “najstrašniju” noć u godini rezbareći bundeve i birajući mračne kostime. Evo što su prepričale:

Ana Begić kaže da Noć vještica uopće nije bila popularna dok je ona odrastala: ” Kasnije sam Halloween s frendicama provodila u klubovima, naravno kostimirana. Moja kćerkica Lana je prošle godine bila jako uzbuđena oko bundeva jer je bila pozvana na party tako da ćemo to svakako ove godine ponoviti”, ističe glumica. Barbara Nola kao djevojčica nije niti znala što je to. ”Mislila sam da su to neke američke maškare na kojima svi žele biti čudovišta. Tek prije desetak godina me moja kći natjerala da rezbarim bundeve i to nije ispalo baš kao na filmu, ali nama su bile posebne. S njom sam osmišljavala i razne mumije, vještice i zombije u koje se ona maskirala.”

IMG_8139

U djetinjstvu Ecije Ojdanić također Halloween nije bio popularan ali zato sad s djecom redovno kupuje bundeve: ” Izrađujemo ih i radimo čudovišta, maskiramo se u razna opaka stvorenja”, kaže poznata glumica. Ivana Delač Đolo sa sinom rado ukrašava budeve , a jednu mu je odmah danas i ponijela kući.

Lidiji Bačić danas kao odrasloj osobi taj dan ne predstavlja ništa. ”Isti je kao i svaki drugi. Samo kršćanski blagdani za mene predstavljaju značajnu vrijednost. Ali kad sam bila djevojčica, bilo je posve drugačije, obavezno je bilo maskiranje taj dan i igra sa ostalom djecom”, prepričava atraktivna pjevačica.

”Kad sam bila dijete Halloween se nije slavio. Mi u Rijeci smo maskaranje povezivali s vrijemenom poklada kada bi se oblačili u vještice i između ostalog bi išli od stana do stana što se radi i danas. Neke prve asocijacije na Noć vještica su svakako horori i razlog za izlazak, ali to shvaćam kao još jedan razlog za smijeh i zabavu” , kaže lijepa glumica Ana Vilenica.

Poznate gošće zabavile su se ukrašavanjem prigodnih bundeva uz šampanjac i slastice od kestena!


(PR)