Milan Bandić glasovao među prvima

Predsjednik stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić glasovao je u nedjelju u 7 sati, odmah nakon otvaranja birališta, na biračkom mjestu u Njegoševoj ulici na zagrebačkoj Pešćenici te poručio kako je uvjeren da će izlaznost na parlamentarne izbore biti veća od 60 posto.

 Milan Bandić je na glasovanje došao sa suprugom Vesnom.
Nakon glasovanja Bandić je novinarima izjavio kako želi da 8. studeni 2015. bude istinski praznik demokracije.  “Iz dva razloga – zato što svake četiri godine ljudi imaju pravo odlučivati o svojoj sudbini. Ja sam uvjeren da će 8. studeni biti zapisan u povijesti'”, istaknuo je Bandić.
“Danas je lijepo vrijeme i uvjeren sam da će izlaznost biti preko 60 posto i da ćemo dobiti pravu i odgovornu vlast u Hrvatskoj”, poručio je Bandić.
Stranka Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti na parlamentarne izbore izašla je u koaliciji – Koaliciji rada i solidarnosti, sa još 13 stranaka.
Koaliciju rada i solidarnosti čini 14 stranaka: Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti, Demokratska prigorsko-zagrebačka stranka, Demokratska stranka žena, Hrvatska radnička stranka, Istarski demokrati, Nezavisni seljaci Hrvatske, Novi val – stranka razvoja, Hrvatska stranka zelenih – Eko savez, Stranka umirovljenika, Umirovljenička demokratska unija, Zelena stranka, Zeleni savez, Hrvatska europska stranka i Međimurska stranka. (Hina)