Izmjene na tramvajskim noćnim linijama

Nastavljaju se radovi na tramvajskim koridorima!

Linija 31
Zbog sanacije tramvajskog kolosijeka u Ilici, u noći sa četvrtka, 17. prosinca, do jutarnjeg izlaska tramvaja u petak, 18. prosinca, umjesto tramvaja noćne linije 31 vozit će autobusi.
Autobusna supstitucija tramvaja noćne linije 31 ne koristi tramvajska stajališta “Studentski dom Stjepan Radić”, “Arena Zageb” i “Most mladosti”.

Linija 32
Zbog radova na kontaktnoj mreži na Savskoj cesti, autobusi će prometovati umjesto tramvaja noćne linije 32 u noćima od ponedjeljka, 14. prosinca, do jutarnjih sati četvrtka, 17. prosinca.

Linija 33
Autobusi će prometovati umjesto tramvaja noćne linije 33 u noćima od ponedjeljka, 14. prosinca, do jutarnjih sati srijede, 16. prosinca, zbog radova na kontaktnoj mreži na Savskoj cesti.

Linija 34
Zbog popravka tramvajske pruge u Vlaškoj ulici i revizije kontaktne mreže na Savskoj cesti, autobusi će umjesto tramvaja noćne linije 34 prometovati u noćima od ponedjeljka, 14. prosinca, do jutarnjeg izlaska tramvaja u srijedu, 16. prosinca, te u noćima od petka, 18. prosinca, do jutarnjih sati nedjelje, 20. prosinca.