Svi putevi vode u Pariz i Fuliranje u Kurelčevoj

U ponedjeljak navečer je Fuliranje u Kurelčevoj Zagreb pretvorilo u Pariz u malome. Dašak Pariza osjetio se na svakome koraku, od gastronomskih vrhunaca do romantičnih zvuka šansone.

Parizu i njegovim čarima sinoć nisu odoljela brojna imena društvenog života poput: Jelena Rozga, Petra Nižetić, Ana Radišić, Lea Mijatović, Miro Ungar sa suprugom, Antonio Franić i brojni drugi.

Sve posjetitelje Fuliranja sinoć je pozdravila i francuska veleposlanica Michèle Boccoz i ispričala kako parižani slave Božić. Talentirana glazbenica Ana Opačak svojim predivnim glasom uz zvuke francuske šansone odvela nas je na ulice Pariza i dočarala energiju najromantičnijeg grada na svijetu.

Slastičarna Amelie pobrinula se da za vrijeme dana Pariza u Kurelčevoj možete uživati u neodoljivim macaroonima i perlastim pjenušcima po super cijenama!

Do 16.12. svi posjetitelji Fuliranja slavit će grad ljubavi, grad svijetla i grad mode Pariz, dok 17.12. kreće Metropolis – samo s fuliranjem možete osim svijeta putovati i kroz vrijeme.

Fotografije by John Pavlish