Prelaskom Ivice Mračića HSP AS stekao parlamentarni status u Ivanić-Gradu

Donedavni gradski vijećnik HČSP-a Ivica Mračić potpisao je stranačku zamolnicu HSP AS te je ovim činom HSP AS stekao parlamentarni status u Ivanić-Gradu u Zagrebačkoj županiji. Stranačku zamolnicu potpisao je dana 15.02.2016. u ugostiteljskom objektu Stari mlin – klet u nazočnosti najviših stranačkih dužnosnika HSP AS Podružnice Ivanić-Grad, Zagrebačke županije te s razine RH, priopćeno je iz ove stranke.

Priopćenje u nastavku pročitajte u cijelosti:

Ovaj politički čin nastavak je nedavno započetog procesa prelaska istaknutih dužnosnika HČSP-a koje je započela njihova donedavna dopredsjednica Jasenka Haleuš, a koja je i nazočila svečanom potpisivanju. S današnjim danom tako se mijenja sastav vladajuće garniture u Ivanić-Gradu te odgovornost upravljanja gradskim resursima u korist svojih građana nastavlja koalicija HDZ, HSS i HSP AS.

Snaženje i jačanje HSP AS kao stožerne i jedine parlamentarne pravaške stranke ovim činom ulazi u vrlo intenzivnu fazu jer će primjer Ivice Mračića slijediti niz drugih pravaških i nezavisnih vijećnika diljem RH koji prepoznaju HSP AS kao jedinu mogućnost nastavka svog političkog rada. Pristupanju novopridošlog stranačkog pojačanja nazočili su predsjednik Podružnice Ivanić-Grad Mario Kordić, član Predsjedništva stranke i zastupnik HSP AS u Skupštini Grada Zagreba Robert Balić dipl. ing., članica Predsjedništva stranke i vijećnica u Skupštini Zagrebačke županije Vlatka Kovač oec. te saborski zastupnik i glavni tajnik stranke Pero Ćorić.

„Iako podsjeća na izlizanu političku floskulu, moram ponoviti kako vrijeme koje je pred nama donosi nove izazove i jedina mogućnost da doprinesemo boljitku svih jeste bavljenje politikom. HSP AS je svoja vrata širom otvorio svim istinskim domoljubima koji se nalaze u programu HSP AS te osjećaju kako imaju sposobnosti, znanja i iskustva za aktivno uključenje u političku utakmicu na razinama svojih općina, gradova, županija i RH. Politički ciljevi HSP AS jesu i bit će realni, provedivi i nepromjenjivi. Kad imate takve političke ciljeve lako je naći političke mehanizme kako iste ostvariti“ – rekao je Pero Ćorić.