Bandić: Inicijativu za bolje i ljepše Sesvete treba pozdraviti i poduprijeti

Inicijativu za bolje i ljepše Sesvete treba pozdraviti i poduprijeti, zajedničkim snagama Grada, Vijeća Gradskih četvrti, Gradske Skupštine i naših sponzora smo doveli ovaj vrijedan projekt do početnih faza, trebamo zadržati ovaj tempo na dobrobit svih onih kojima su Sesvete na srcu – rekao je zagrebački gradonačelnik u Rasadniku Brestje na druženju sudionika projekta Zelene i Plave Sesvete.

U bliskoj suradnji s Arhitektonskim i Prometnim fakultetima u Zagrebu, u sklopu ovog projekta bi se uredile zelene površine, sportski kompleksi te zapušteni prostori, a sve kako bi Sesvete time postale još ugodnije mjesto za život. U tom duhu, najavljena je izrada projekta pješačke i biciklističke staze s obje strane Vuger potoka, na potezu Zagrebačka ulica – Rasadnik Brestje.

Podsjetimo, Ured za strategijsko planiranje grada Zageba projekt Zelene i Plave Sesvete stavio je na listu gradskih strateških prioriteta te osigurao početnu financijsku injekciju za oživljavanje projekta. Predstavnici Udruge Sesvete ovom su prigodom zahvalili gradonačelniku Bandiću na podršci i potpori u ovom, ali i drugim projektima na području ovog, najmnogoljudnijeg zagrebačkog kvarta.
(zagreb.hr)

Upoznajte Zelene i plave Sesvete uz dobar gulaš i riblji paprikaš