Arena Centar nastavlja s vrtlarskim i LEGO radionicama za najmlađe

Arena Centar nastavlja sa nizom ljetnih zabavnih događanja za djecu. Radionicama se možete pridružiti svaki dan radni dan i vikendom od 12 do 20 sati. U kolovozu ćete moći sudjelovati na još dvije vrtlarske radionice, a kreativni program za male vrtlare nastavit će se i cijeli rujan.

lego 2LEGO®   RADIONICE

Ispred Lego® storea na 1.katu centra očekuje vas besplatne L Lego® radionice svakim danom od 12 do 20 sati. Na svakoj radionici osiguran je kutak za igru s LEGO® kockicama i velikom DUPLO bazenom.

Svi sudionici imaju prilike sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti odlične LEGO® nagrade.

Ulaz je besplatan te su svi pozvani, veliki i mali ljubitelji LEGO®  kockica.

??????????????VRTLARSKE RADIONICE

Za malene ljubitelje prirode, do kraja rujna se održavaju se besplatne vrtlarske radionice u posebno uređenom prostoru urbanih vrtova na zelenoj površini Arena Centra. Ovog utorka, 2.kolovoza počinjemo u 18.30 i pozivamo svu zainteresiranu djecu se sa svojom mamama, tatama, bakama prijave na besplatne vrtlarske radionice. Prijaviti se možete putem e-maila vrt@vilibald.hr.

rajcica 2Prijavite se i dođite jer na besplatnim vrtlarskim radionicama ćete se odlično zabaviti, vrijedno raditi u našem veselom vrtu, kreativno se izraziti u raznim radionicama, puuuuno naučiti i ubirati plodove našeg vrijednog rada u vrtu.

Više informacija na www.arenacentar.hr