Konferencija Advanced Technology Days 12 održat će se 16. i 17. studenog u Hypo centru

Konferencija Advanced Technology Days 12, jedno od najvažnijih događanja za IT zajednicu u organizaciji kompanije Microsoft Hrvatska, održat će se 16. i 17. studenog u zagrebačkom Hypo centru.

Razlog premještanja Konferencije iz Arena Centra u veći prostor je prošlogodišnji rekordni broj od 400 sudionika kao i najave sličnog odaziva i ove godine. Zanimljivim temama, kvalitetnim predavanjima i predavačima, ovo se događanje prometnulo u nezaobilazno mjesto za razmjenu znanja i iskustava iz područja tehnologije odnosno ICT-a općenito te je ujedno, prema broju sudionika i trajanju, postalo najveća tehnološka konferencija u Zagrebu.

Okosnica ovogodišnje Konferencije bit će novosti iz cloud svijeta – poglavito Azurea i Officea 365 koji iz mjeseca u mjesec rastu i razvijaju se te dobivaju nove funkcionalnosti, podjednako interesantne krajnjim korisnicima i sistemskim odnosno razvojnim inženjerima. Posebno mjesto dobit će Windows 10 koji je nedavno doživio novi update na godišnjicu lansiranja pri čemu se već najavljuju nova ažuriranja u sljedećoj godini. Bit će riječi i o novim inačicama Windows Servera 2016 i System Centra 2016 koji će u svijet privatnog i hibridnog oblaka donijeti najsvježije inovacije iz Microsoftovih podatkovnih centara. Uz to sprema se i sljedeća verzija Visual Studia te brojne novosti iz Microsoftova svijeta otvorenih tehnologija.

S obzirom na sve veći značaj digitalne transformacije kroz koju prolaze pojedinci, kompanije, javne i državne organizacije, ovogodišnji ATD će posebnu pažnju posvetiti sigurnosti informacijskih sustava pri čemu Microsoft pruža niz rješenja bilo da se radi o tehnologijama u javnom oblaku, kod nekog od partnerskih pružatelja usluga ili pak u svom vlastitom, privatnom oblaku.

Prijave za Konferenciju su otvorene, a do 15. rujna moguće je iskoristiti povoljnije cijene za rane prijave. Prijaviti se možete ovdje, a za sva pitanja u vezi s prijavama obratite se na prijave@mpg.hr.