SVEČANO OTVARANJE FONTANE: Sutra besplatan koncert Prljavaca i drugih izvođača u Ulici Hrvatske bratske zajednice

U povodu otvaranja novih fontana na prostoru uz Ulicu Hrvatske bratske zajednice, u srijedu 7. rujna s početkom u 20:30 sati, održat će se svečani koncert.

U glazbenom dijelu programa nastupit će Prljavo kazalište & Mladen Bodalec, Ivana Kindl, te solisti i orkestar Kazališta Komedija pod ravnanjem Krešimira Batinića. “Najzagrebačkije” kazalište, kako mu mnogi tepaju, Kazalište Komedija, upravo je proslavilo svojih 65 godina postojanja, a završna proslava te velike obljetnice bila je ovoga ljeta na Tomislavcu, kada su pred oko 10.000 oduševljenih gledatelja solisti, zbor i orkestar kazališta Komedija izveli spektakularan koncert s najvećim glazbenim hitovima iz svoga repertoara.

Jednako veličanstveno bit će i na fontanama gdje će Renata Sabljak, Sandra Bagarić, Vanda Winter, Đani Stipaničev, Ervin Baučić i Adalbert Turner Juci izvesti najpoznatije zagrebačke skladbe poput: Dobro mi došel prijatelj, Tebi grade moj, Zagreb je najljepši grad, Serbus, Zagreb i brojne druge.

Na svečanom koncertu Zagrepčani i gosti moći će čuti i najpoznatiji hit Prljavog kazališta – Mojoj majci u izvedbi Mladena Bodaleca, dok će Ivana Kindl izvesti jednako popularnu skladbu ovog poznatog benda iz Dubrave – Ptico malena.

Sve skladbe pratit će i projekcije povijesnih vizura grada Zagreba na fontamana te nezaboravni laserski show.

Ovim koncertom označit će se završetak projekta izgradnje pet fontana koji je trajao nešto više od pet godina. Izgrađenim fontanam dobila se nova vizura te reprezentativan prilaz gradskom središtu.