Stavite se u ulogu slijepih na Adventu u “Arena Centru”

Drugi adventski vikend u Arena Centru, uljepšati će dolazak Sv.Nikole, krampusa i anđela koji će uveseljavati posjetitelje cijelu subotu. Isti dan organizirane su i kreativne radionice i zabavni program na klizalištu. U subotu, 3.12 od 11 do 13 sati, čaroliju starih običaja uoči blagdana djeca će moći upoznati na kreativnim radionicama. Bliži se dolazak Svetog Nikole pa će mališani izrađivati pisma u kojima će istaknuti sve dobro što su činili kroz godinu i izraziti svoje želje.

Uz školu klizanja za djecu i odrasle by Žuti Mačak, Arena Centar ove je subote, 3.12. osigurao u 17 sati osigurao edukativnu predstavu na ledu “Ti i Ja – znanstvenika dva”. Priča prati prijateljstvo dječaka Ja i djevojčice Ti koji se upoznaju na neobičan način te zajedno kreću u potragu za blagom.

ti-i-ja-znanstevnika-2-1-1

U nedjelju, 4.12. ujutro od 10 do 12 sati te od 17 do 18 sati, maleni posjetitelji moći pokazati svoju kreativnost na radionicama na kojima će izrađivati ukrase za bor.

Nedjelja popodne rezervirana je za humanitarni dio projekta Božić u Arena Centru koji je posvećen Centru “Vinko Bek”. Svi zainteresirani posjetitelji moći će se na trenutak staviti u ulogu naših slijepih i slabovidnih sugrađana. Kroz radionice koje su osmislili djelatnici Centra za odgoj i obrazovanje Vinko Bek imat će priliku pod povezom isprobati neke svakodnevne aktivnosti osoba oštećena vida kao što su korištenje bijelog štapa u kretanju, pisanje na Brajevom stroju.

Prijave su na adresi: predstave@arenacentar.hr. Svi ranije prijavljeni na radionice ostvaruju popust na klizanje na Adventskom klizalištu by Žuti mačak.