Božićna večera dizajnera Ivana Alduka

Dizajner Ivan Alduk jedan je od rijetkih modnih znalaca koji svoju karijeru i brend gradi strpljivo puštajući klijenticama da odaberu baš njega i njegov dizajn. Svojim jedinstvenim modnim pristupom Alduk uspijeva učiniti da taj odabir postane i ostane priča koja ne završava haljinom nego upravo njome započinje.

Upravo se takva jedna priča odvijala 12.12. u samom srcu Zagreba, na Zrinjevcu. Predivni ambijent poznatog zagrebačkog hotela Palace utjelovio je izvrsnu kulisu za posebnu Alduk večer gdje je sve bilo podređeno istinkom uživanju i druženju suradnika, prijatelja i ambasadora. Ana Radišić, Lejla Filipović, Ana Vilenica, Ivana Delač Đolo, Una Zima, Vedrana Čarapović, Tihana Harapin Zalepugin, Lara Antić, Kristina Krepela i mnogi drugi uživali su u posebnoj božićnoj večeri koju je svojim glasom, uz pratnju klavira, uljepšala pjevačica Lea Mijatović učinivši blagdansku atmosferu još čarobnijom.

“Ova godina je bila predivna od samog početka i moram priznati kako sam dugo razmišljao na koji način se najbolje zahvaliti svima koji su bili uz mene ne samo ovu godinu nego i puno duže. Drago mi je da sam na ovom predivnom mjestu punom povijesti uspio okupiti sve drage ljude oko božićnog stola, na taj način stvoriti nove uspomene i zahvaliti im na podršci.”, rekao je Alduk.

Aldukov prepoznatljiv modni potpis ove godine osvajao je srca zaljubljenika u modu od samog početka zaigranim i ženstvenim ready-to-wear kampanjama, bridal kampanjama koje oduzimaju dah te glamuroznom «Holiday» kolekcijom koja je ‘točka na i’ ovogodišnje Alduk modne čarolije. Mare Milin, Romano Decker, Dejan Kutić i Franjo Matković su fotografi koji su upravo te dizajnerove vizije pretvorili u uspješne projekte, a koji su se sinoć izvrsno zabavili u društvu modnih urednica, novinarki i stilista do kasno u noć.

“Svojim radom i modnim izričajem trudim se svaki put iznenaditi klijentice i modnu javnost nečim novim i uzbudljivim. Upravo mi je to izazov koji pred sebe stavim na početku svake godine”– zaključio je Ivan. Kako je bilo na njegovoj božićnoj večeri pogledajte u fotogaleriji:

9-ana_radisic

11-lea_mijatovic

15-lara_antic

16-ana_vilenica

18-lejla_filipovic

22-tihana_harapin_zalepugin

24-petartrbovic_vedranacarapovic

26-markoloncar_maremilin

27-dejankutic_romanodecker

28-franjo_matkovic

31-modnaurednica_petragrgicevic