FOTOGALERIJA: Sportski objekti otvorili svoja vrata

Ustanova Upravljanje sportskim objektima otvorila je jučer svoja vrata građanima Zagreba kao i njihovim posjetiteljima.

RSC Jarun, SP Mladost, bazenski kompleks Utrina, bazenski kompleks Svetice, Zimsko plivalište Mladost, bazen Iver, SRC Šalata, klizalište Velesajam i Hipodrom Zagreb bili su objekti su na kojima su se građani čitav dan besplatno rekreirali, naučili ponešto o samom objektu te upoznali programe i trenere.

Sva četiri zatvorena gradska bazena (SP Mladost, BK Utrina, BK Svetice, ZP Mladost) ponudili su svojim posjetiteljima i stalnim korisnicima besplatno korištenje bazenskih pruga za plivanje. Osim toga, svi zainteresirani su mogli nesmetano boraviti na tribinama te pogledati treninge i programe koji se svakodnevno održavaju na bazenima, kao i stručno se savjetovati sa trenerima vodenih sportova.

Program na RSC Jarun odvijao se u Domu sportaša i to kroz prezentaciju raznih sportova – triatlon, kanu, kajak, veslanje, softball, koji su svoj dom našli upravo na Jarunu.

Besplatno klizati bilo je moguće na SRC Šalati. Na ledu klizališta Velesajam klizalo se u društvu Djeda Božićnjaka, hokejaša, te Zagrebačkih Pahuljica. Kako je sve skupa izgledalo pogledajte u priloženoj fotogaleriji:

danuso2

danuso3

danuso5

danuso6

danuso7

danuso9

danuso11

danuso12

danuso13-1

danuso13

unnamed-2

unnamed-3

danuso15-1