Humanitarna “špica” za udrugu “Mogu sve”

Još je jedan vikend iza novog omiljenog okupljališta u Zagrebu – Adventa u Klovićevim dvorima. Fenomenalni koncerti Dino Dvornik Tribute Banda i Nole zagrijali su atmosferu na platou Gradec i rasplesali mnoštvo posjetitelja, koji svojom zabavnom, kulturnom i gastro ponudom te brojnim dječjim događanjima osvaja. Ovog je vikenda, Advent u Klovićevim dvorima, svojom humanitarnom pričom najviše osvojio grupu entuzijastičnih, mladih ljudi okupljenih u udrugu „Mogu sve“.

_andrea-andrassy

_bojana-gregoric-vejzovicProdajom adventskih šalica u sklopu Adventa u Klovićevim dvorima pomaže se upravo toj udruzi, koja pokazuje da su ograničenja, većinom, samo u našoj glavi. „Mogu sve“ promiče uključenost osoba s invaliditetom u društvo i stvaranje društva jednakih šansi, a da uistinu mogu sve pokazali su i na subotnjoj špici na platou Gradec, gdje su se s njima podružili brojni posjetitelji, paraolimpijci i poznate osobe: Bojana Gregorić Vejzović, Tihana Harapin Zalepugin, Andrea Andrassy, Marija Borić i Ivana Delač Đolo te se tako pridružile mnogim našim zvijezdama, koje su podržale ovu lijepu adventsku priču od samog početka. Ana Harmander Maras, Kristina Krepela, Marko Tolja, Lucija Lugomer, Ana Radišić, Lea Mijatović i Robert Sever.

robert-sever

Kreativnost, sportska i druga postignuća te uspješnost u studiranju pravi su pokazatelj kako su osobe s invaliditetom vrlo sposobne pa samim promicanjem njihove uključenosti u normalni svakodnevni život možemo učiniti puno. Mnogi su kupnjom adventskih šalica podržali rad udruge, a potom i doživjeli blagdansku čaroliju Adventa u Klovićevim dvorima, isprobavajući brojna jela zanimljivih ugostitelja, kližući na spektakularnom klizalištu bez leda i fotografirajući se u okviru s najljepšim pogledom na Zagrebačku katedralu i grad uz ritmove DJ-a. Više slika pogledajte u fotogaleriji:

_marija-boric

_tihana-harapin-zalepugin

_vinko-filipic_sanela-seferagic

humanitarna-spica-za-mogu-sve

lana-posaric_anja-mihaljevic_renata-ilic_ivan-cosic