Lara Spajić pobijedila na svjetskom izboru modela World Top Model

Veliki uspjeh sedamnaestogodišnje Lare Spajić na svjetskom izboru World Top model koji se održao 17.12.2016 godine u Milanu.
Lara Spajić , pobjednica izbora World Top Model Croatia je među 40 finalistica iz cijeloga svijeta, pobijedila i osvojila titulu World Top Model 2016. Pobjedom na tom prestižnom natjecanju modela osigurala je ugovor u vrijednosti 200000 eura s jednom od najvećih svjetskih modnih agencija MAJOR Model Management iz Milana.

Među članovima žirija bili su predstavnici nekoliko modnih agencija iz Europe i Amerike. Mjesto prve pratilje osvojila djevojka, model iz Perua , dok je model iz Rumunjske osvojila titulu druge pratilje. Lara je svojim jedinstvenim pristupom , svojom izuzetnom samouvjerenošću i samopouzdanjem ,svojim znanjem i izgledom doslovno pomela svoju konkurenciju. Među članovima žirija bili su predstavnici nekoliko modnih agencija iz Europe i Amerike. Mjesto prve pratilje osvojila djevojka-model iz Perua , dok je model iz Rumunjske osvojila titulu druge pratilje.

Ovim, jednim od najvećih uspjeha Hrvatskih modela na svjetskim natjecanjima možemo biti zahvalni i UMAH Udruženju manekena Hrvatske i Sandri Šerbec, vlasnici licence za Hrvatsku koji su svojim izborom u Zagrebu (listopad.2016.) napravili pozitivan pomak u hrvatskom modelingu i predstavljanju modela u inozemnom modnom svijetu. Svojim dugogodišnjim radom i uspješnom suradnjom s svim hrvatskim modnim agencijama UMAH je ponovno pokazao da naši modeli zaista pripadaju u vrh svjetske mode.

Naravno da zasluge za ovako veliki uspjeh ima i Larina matična modna agencija Talia model i gđa. Tihana Harapin Zalepugin.
Ovom pobjedom na svjetskom izboru , mlada Lara otvorila si je vrata svjetskih modnih pista i sigurni smo da je ovo samo početak njezine daljnje vrlo uspješne karijere u svijetu modelinga .
Kako je izgledala pobjeda Lare Spajić, pogledajte u fotogaleriji:

img_1613

img_1623

img_1631

img_1650

img_1701

img_1817