Sementin Zabavni park za sve: kuhano vino i Djed Mraz

Iz jutrašnjeg chata sa Sementom Rajhard saznajemo sve o njezinome Zabavnome parku ADRIA i projektu Božićnoj čaroliji, koji su dijelom Adventa na Zagrebačkome Velesajmu. Ova je pjevačica i glumica osnovala i bend Lunapark te se skoro nada prvim autorskim pjesmama, a zasada pjevaju omiljenu glazbu sebi za dušu.

Bok, Sementa, Vedrana je! ☺ Prvi puta sudjelujete na Adventu na Zagrebačkome Velesajmu sa Zabavnim parkom ADRIA. Što sve Park nudi, kako sudjelovati?
Hejjj, evo nakon šest godina imamo Zabavni park ADRIA za sve uzraste, i za djecu i za odrasle. Zatim ugostiteljsku ponudu slanog i slatkog. Vikendom je udruga Ritam s konjem, pa skupljamo donacije za djecu s poteškoćama u razvoju. Imamo nastupe bendova, predstave kao što je Vila spašava Božić. Dostupni smo svaki dan od 11 do 22 sata do 6. siječnja u paviljonu 10a, a ulaz je između Tepih Landa i Gastro Globusa. I Djed Mraz dijeli slatkiše!

sementa
Zvuči zabavno, to je sve povezano i s vašim projektom Božične čarolije?
Tako je, projekt se zove Božične čarolije. Gostujemo po cijeloj Hrvatskoj, a imamo i nastupe dječjih zborova.

U sklopu Parka imate vlastiti dječji zbor ili u dogovoru s nekim drugima? Kada su neka iduća gostovanja?
Riječ je o Zboru Cvrkutić, Genijalcima i Mališanima iz Zagreba. Gostovanje će biti 26. prosinca, bend Bailando, a za zbor čekamo odgovor, ali sigurno će biti oper koji dan u vikendu. Predstave su subotom i nedjeljom u 17.30 sati. Sve je u grijanom prostoru.

A kakav je dosadašnji odaziv, jeste li zadovoljni?
Pa jesmo. Vikednom je super, čekamo da škola završi, jer Zabavni park ima objekte za sve uzraste i to djecu jako veseli. I naravno kod nas se nitko neće smrznuti niti ostati gladan. Imamo i kokice i šećernu vatu i vrlo kvalitetno kuhano vino i ostalu gastro ponudu kafića ☺
Nastupate li i vi s vašim novim bendom Lunapark?
Još nismo ☺ Ali, nagovaram dečke da odradimo. Nastupala sam s bratom Giulianom ☺
Kakve pjesme izvodite sa svojim bendom? Spremate li skoro i neko autorsko djelo?
Jazz, bossa nova i moderni sevdah. O da, želimo nešto autorsko, čekamo ponude ☺

Autor: Vedrana Mišković
Foto: privatna arhiva, Sementa Rajhard

sementra2