Vjenčanja iz bajke osmišljena do posljednjeg detalja

Ljepotica Iva Jerković zablistala je u nesvakidašnjoj čaroliji vjenčanja koja snove pretvara u stvarnost. Prelijepa manekenka predstavila je jedinstveni, novi koncept organizacije vjenčanja zagrebačkog JS Ateliera, te u atmosferi isplaniranoj do posljednjeg detalja, na najljepši mogući način dočarala savršeni djevojački san.

jsshoot_111

U vjenčanici Aleksandre Dojčinović cvjetnog dizajna koji vlada svjetskim modnim pistama, uz cvjetni dekor u čarobno uređenom interijeru po ideji JS Ateliera Iva se prepustila u ruke fotografa Marka Marinkovića.

jsshoot_124

Ova jedinstvena, moderna i svakako nesvakidašnja priča samo je dio bogate ponude JS Ateliera koji vjenčanje iz bajke osmišljava do posljednjeg detalja. Od mjesta održavanja, prostora i izvođača do vizualnih detalja i kompozicije koji konceptualno zaokružuju priču vjenčanja na poseban način. Posebna pažnja posvećena je originalnim i stilski osmišljenim kombinacijama boja, kontrastima i umjetničkoj cjelovitosti prostora, dok originalno osmišljeni cvjetni akcenti daju prostoru dodatnu estetsku dimenziju.

iva-jerkovic-5

iva-jerkovic-6

jsshoot_20

 

jsshoot_35

jsshoot_170

jsshoot_179

jsshoot_183

jsshoot_219

 

jsshoot_227jsshoot_232Uz jedinstvene ideje stručnjaka, originalnost i za svaki par pomno isplaniranu i posebno osmišljenu priču, vjenčanje iz bajke postaje stvarnost.