Dani vjenčanja u Lisinkom u novom ruhu

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog 21. i 22. siječnja otvara svoja vrata kako bi okupila najveći broj izlagača iz svijeta vjenčanja.

Šaroliki program ove glamurozne manifestacije omogućit će posjetiteljima uvid u rad svakog od izlagača pa će se tako i ove godine predstaviti najbolji saloni vjenčanica, sale za vjenčanja, bendovi, fotografi, dekorateri, cvjećarnice, slastičarnice i mnogi drugi koji će se potruditi prenijeti dašak inspiracije i kreativnosti za upotpunjenje velikog dana.

Tijekom dva dana, budući mladenci, kume, kumovi te svi zainteresirani, bit će u mogućnosti u bajkovitoj atmosferi isprobati vjenčanice i odijela, dobiti uvid u ponude hotela te kušati slastice već dobro poznatih slastičara.

Čitav događaj bit će popraćen muzikom raznolikih bendova. Očekuju se i frizeri i vizažisti koji će profesionalno savjetovati i razveseliti novom frizurom i šminkom dok će se plesne škole pobrinut da prvi ples prođe bez greške. Organizatori su pripremili i poseban foto kutak gdje će se moći upoznati fotografe, te za uspomenu  dobiti fotografiju.

Osim standardnih izlagača, u Lisinskom će se predstaviti izlagači koji dodatno mogu pridonijeti atmosferi i originalnosti na svakom vjenčanju. Ponuda uključuje nastup izvrsnih komičara koji su idealni da u trenutku predaha smijehom ispune svečanost. Na sajmu će biti izloženi rijetki oldtimeri koji mogu dodati dozu romantike i dašak glamura  vjenčanju.

Kao šlag na tortu  specijalno ove godine će po prvi put biti organiziran „modni bazar“ :second hand trend koji je sve popularniji među mladenkama, ali i mladoženjama. Na modnom bazaru naći će se dizajnerski komadi, od vjenčanica do svečanih haljina.