Lalovac odustao od izjave, očitovat će se priopćenjem

Boris Lalovac

Nakon što je Tončika Anastasija Lalovac, supruga bivšeg SDP-ovog ministra financija Borisa Lalovca, u emisija Bujica izjavila kako ju je suprug zlostavljao te kako ga je prijavila za obiteljsko nasilje, iz SDP-a je stigla obavijest medijima kako će Lalovac tijekom dana u Splitu dati izjavu za javnost i očitovati se o optužbama koje su mu u srijedu upućene preko medija.

Međutim, samo sat vremena kasnije SDP je javio kako se izjava otkazuje te će se Lalovac očitovati priopćenjem.

– Zbog promjene je došlo na savjet odvjetnika radi zaštite malodobnog djeteta. Boris Lalovac očitovat će se tijekom prijepodneva priopćenjem koje ćemo poslati medijima – stoji u priopćenju kojeg potpisuje Danica Juričić Spasović iz Ureda za odnose s javnošću SDP-a.

Za Dnevnik.hr Boris Lalovac izjavio je kako je suočen s teškim neutemeljenim optužbama za obiteljsko nasilje koje je u javnost plasirala bivša supruga, te kako se do daljnjega povlači iz bilo kakvog javnog djelovanja.

– Stojim na raspolaganju svim institucijama, a medije i javnost molim da do okončanja cijelog postupka budu odgovorni prema našim obiteljima. Nisam obiteljski nasilnik, ali ću istinu morati dokazati sudskim putem – rekao je Lalovac za Dnevnik.hr.
Supruga Borisa Lalovca: Zlostavljao me, no nikoga nije bilo briga