Karte ZET-a i dalje na Tiskovim kioscima

ZET

ZET-ove karte, i vrijednosne i papirnate, ipak će i dalje biti dostupne na svim dosadašnjim prodajnim mjestima, pa tako i na kioscima Tiska, javili su iz ZET-a.

Iako su u ponedjeljak mediji dobili priopćenje iz Holdinga u kojem je stajalo da se papirnate i vrijednosne karte na Tiskovim kioscima neće moći kupovati nakon istekla postojećih zaliha, te kako više nije moguće napuniti vrijednosne karte, iz ZET-a sada (u utorak) stiže nova informacija po kojoj je ipak sve u redu. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

– Sve su vrste pretplatnih, vrijednosnih i pojedinačnih voznih karata dostupne na svim uobičajenim prodajnim mjestima ZET-a, kioscima svih ugovornih partnera i u vozilima javnog prijevoza. Ispričavamo se korisnicima zbog današnje kratkotrajne ograničenosti pojedinih usluga u dijelu prodajne mreže – stoji u priopćenju ZET-a, kojega potpisuje glasnogovornik te holdingove podružnice Tomislav Jurić.

Što se dogodilo u međuvremenu, nije poznato, jer informacija koju smo dobili samo nekoliko sati prije ove, bila je da je isporuka karata Tisku do daljnjega obustavljena. U svakom slučaju, dobra vijest za korisnike javnog zagrebačkog prijevoza.