Najveseliji blagdan – Božić tradicionalno se provodi u krugu obitelji, a večeri ovog vikenda isto tako tradicionalno u Zagrebu proslavljene su uz koncert grupe Magazin u klubu H20. S godinama ovaj je događaj mnogima prirastao srcu pa su tako i ove godine do posljednjeg mjesta zagrebački klub H20 ispunili veseli posjetitelji koji su s Magazinom u glas pjevali legendarne hitove.

Dobre želje i blagdansko okruženje ispunili su i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske pa su tako u blagdanskom koncertu uživali Borna Rajić, proslavljena hrvatska odbojkašica Barbara Jelić Ružić u društvu sestre Vesne, nogometaš i brojni drugi. Najbolji provod u gradu nastavlja se proslavom Nove godine.

U božićnom vikendu brojni su posjetitelji s oduševljenjem isprobali prvu party aplikaciju u Hrvatskoj koju je predstavio klub H20. Inovativna aplikacija potpuno je besplatna i dostupna za ios i android telefone, a pomoću nje sada prvi možete pregledati fotogalerije s omiljenog partija, kupiti ulaznice za koncert koji jednostavno ne smijete propustiti ili saznati kakva vam iznenađenja priprema vaš omiljeni klub. Svi korisnici aplikacije, uz ekskluzivne informacije iz kluba ostvaruju i razne pogodnosti poput popusta, poklon bonova i slično.
(PR)