Pjevački studio Mozartine, nakon uspješnih koncerata u Istri, nastavlja ljetnu koncertnu sezonu. Naime, nakon što je djevojački zbor Mozartine sa svojim gošćama, besprijekornim zborom iz Litve, osvojio srca publike na koncertima u Rovinju i Funtani, došao je red na dječje zborove da učine isto.

Tako će dječji zborovi Bachovine, Schubertine i Vivaldine zajedno s gostima, ovoga puta s jedinstvenimdječacima iz Vancouvera, Kanada, nastupiti 29. lipnja u 19:30 sati u Splitu u crkvi Gospe od zdravlja, a 30. lipnja pjevat će u prekrasnoj trogirskoj katedrali Sv. Lovre, također u 19:30 sati. Odličan dječački zbor iz Kanade –BC Boys Choir moći ćete poslušati i 1. srpnja u 11 sati na njihovom koncertu u NP Plitvička jezera.

Nakon ovih „morskih“ koncerata, zborovi pripremaju koncertne poslastice u Samoboru 2. srpnja u 19:30 sati te za kraj ljetne koncertne sezone koncert 3. srpnja u Bazilici Srca Isusova u Zagrebu koji će se održati u 21:30 sati.

Ulaz na sve koncerte bit će besplatan, a do toga budite uz Mozartine slušajući njihov aktualni singl snimljen u suradnji s Oliverom Dragojevićem za pjesmu „Trag u beskraju“ koji zadnjih tjedana uspješno osvaja radijski eter.

àMozartine ft. Oliver – „TRAG U BESKRAJU“ß