Naslovna Gradske vijesti VIDEO – Andrija Mikulić: Ako je Bandić socijalno osviješten, što ne smanji...

VIDEO – Andrija Mikulić: Ako je Bandić socijalno osviješten, što ne smanji prirez na 15%?

Predsjednik Gradske skupštine, HDZ-ov Andrija Mikulić dao je izjavu o tijeku današnje sjednice te izjavio nezadovoljstvo time što su zastupnici SDP-a napustili sjednicu.

“Može ih biti sram. Nek se zna da su isto napravili 1990. godine kad se stvarala Hrvatska, a danas to samo rade u drugom domu”, izjavio je Mikulić. Na pitanja o točkama dnevnog reda koje je predložio gradonačelnik, Mikulić je dao manje konkretnu izjavu.

“Mi podržavamo sve mjere koje su tu da pomognu građanima, ali ne možemo dopustiti gradonačelniku da sam dijeli novac Zagrepčana po ostatku Hrvatske. Ako se proračun grada puni bolje i brže od ostatka zemlje i ako zbilja postoji višak novca, ima jednostavnijih načina da se svima pomogne. Ako je gradonačelnik tako socijalno osviješten, zašto, primjerice, ne smanji prirez u Gradu Zagrebu s 18 na 15%”, dodao je Mikulić.

Predsjednik skupštine je također napomenuo da za njega ni jedan prijedlog gradonačelnika nije protuzakonit, ali da prijedloge treba “uskladiti s legislativom”.Međutim, Mikulić nije rekao koje točke dnevnog reda će njegov Klub podržati.

%d blogeri kao ovaj: