Kao i kod prijašnjih kolekcija dizajner Boris Banović nastavlja s luksuznim “clubbing” kolekcijama.

One u svojoj noti kako kod muške, tako i kod ženske kolekcije imaju dašak retro štiha, no ipak ostavljaju dovoljno izazovan i upečatljiv dojam.

Kolekcija je rađena od finih luksuznih tkanina, poput svile ili viskoznog satena, te vune i krznenih detalja u ženskoj kolekciji. Muška odijela sinonim su besprijekorne kvalitete i izrađena su od 100% vune 120’s, suvremenog kroja.

“Žena koja nosi odjeću Borisa Banovića je samosvjesna, jaka individua, koja jednostavne linije s provokativnim detaljima u kroju nosi lagano i bez opterećenja na poslovne prilike ili društvena događanja, dok mlađa žena nosi modele izazovno i seksipilno i u svakom klubu se osjeća kao prava zvijezda”., kažu za dizajnera koji je slavu stekao kao “Fashion Guru” za Hrvate. Bez dlake na jeziku često secira “look” poznatih osoba sa scene i iz estrade.

“Klijenti dizajnera stalno nose odijela, jer su to većinom poslovni ljudi koji su cijeli dan u odijelu, tu kompromisa nema, muško odijelo mora udovoljiti svim zahtjevima modrnog muškarca zato ono treba biti napravljeno od vrhunskih tkanina i savršenog kroja da bi se oni osjećali ugodno u njemu. Sva odijela se šivaju ručno, a finalna obrada je industrijska.
U ponudi se nalaze i haljine za vjenčanja i odijela.”, zaključuju u timu Borisa Banovića.