Košarkaški centar Dražena Petrovića ponovno će 9. prosinca u 20 sati biti dupkom pun na 11. po redu, tradicionalnom koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade.

Sve ulaznice za koncert rasprodane su 10 dana unaprijed čime je Zagreb još jednom pokazao klapi “Intrade” da su gradski ljubimci.

“Zahvalni smo na ljubavi kojom nas publika svaki put iznova zasipa i jedva čekamo susresti se s njom u Zagrebu! Nakon “Arene”, “Lisinskog”, “Doma sportova”, ove godine nas evo opet u domu “Dražena Petrovića”. Tu smo nastupili već dva puta i uvijek je bilo lijepo, ta dvorana je napravljena za koncerte gdje publika zajedno sa izvođačima pjeva. Mi smo spremni i čekamo našu vjernu publiku da zajedno otpjevamo sve naše najbolje pjesme. Dame i gospodo samo za vas – klapa “Intrade” i zbor “Cibona”, rekao je Tomislav Bralić ususret velikom koncertu u Ciboni na kojem će im se kao gosti pridružiti izvrsni Miroslav Škoro te jedan od naših najboljih tenora – Marko Škugor.

Već više od desetljeća koncert Tomislava Bralića i klape “Intrade” nezaobilazan je događaj za sve obožavatelje klapske pjesme. Od prvog koncerta u “Lisinskom” 2006. klapa je snimila nevjerovatan niz uspješnica koje su i kreirale novi “zvuk Dalmacije” i ostvarili do tada nezamislive uspjehe za jednu klapu. Napunili su sve stadione, sportske dvorane, osvojili susjedne zemlje, imali turneju po SAD-u i Kanadi, Australiji, Europi…

Nakon nastupa u gotovo svim najvećim dvoranama u Zagrebu, klapa se ove godine odlučila za Cibonu zbog njezine intimnije atmosfere. Svoje fanove dočekat će velikim hitovima, među kojima je i najnovija pjesma “Ne mogu te prestat jubit” s kojom su na ovogodišnjem Splitskom festivalu osvojili drugu nagradu publike i vrhove svih glazbenih top ljestvica.

Nezaobilazni su svakako i “Zalutali pogled”, “Zora bila”, “Zašto uvik pivam”, “Prijatelju” i mnogi drugi hitovi koji će uz uvijek dobro raspoloženog Tomislava Bralića i klapu Intrade biti savršena uverira u najčarobniji mjesec u godini.