Djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik posjetila su Advent u Klovićevim dvorima i prigodno, prije blagdana, osjetili pravu božićnu čaroliju. Posjet, koji je omogućio Opel, dugogodišnji partner Udruge SOS-Dječje selo Hrvatska vrlo se brzo pretvorio u igru i zabavu na ledu.

Na prvom takvom klizalištu bez leda u Hrvatskoj, mališani iz Lekenika uživali su isprobavajući neobičnu podlogu za klizanje i družeći se svojim „starim“ prijateljima, OPEL-ovim ambasadorima.

Ivan Dečak, Renata Sopek, Mila Elegović i Aleksandra Dojčinović i sami su se prisjetili djetinjstva i zabave na klizaljkama, a neki su mališanima iz SOS Dječjeg sela pokazali vratolomije na ledu.

aleksandra-dojcinovic-ivan-decak-i-renata-sopek-s-djecom-iz-sos-djecjeg-sela

djeca-sos-djecje-selo-1

– Ovo nije naše prvo druženje i baš kao uvijek, i ovo je bilo s puno smijeha, a neki su čak zapjevali sa mnom. Drago mi je da su se toliko razveselili ovom druženju, nama je uvijek sjajno i zabavno zajedno – rekao je Ivan Dečak, frontmen grupe Vatra.

SOS Dječja sela u Hrvatskoj brinu se za djecu bez roditelja i roditeljske skrbi, neovisno o njihovoj rasnoj, nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti, pružaju im ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju, trajan dom i obrazovanje za sretno i mirno djetinjstvo.

Nakon jučerašnjeg predivnog druženja s djecom, klizanja i fotografiranja sa djecom u okviru s pogledom na grad, Advent u Klovićevim dvorima i danas nastavlja u idiličnoj blagdanskoj atmosferi, koja će svoj vrhunac doživjeti večeras, na koncertu Marko Tolja Quarteta.

(PR)

opel-ambasadori-s-djecom-na-adventu-u-klovicevim-dvorima