Snowhakl – tradicionalni košarkaški humanitarni turnir 3 na 3, u kojemu snage odmjeravaju ponajbolji sportaši Zagreba i okolice, ove će se godine održati po četvrti puta u Boćarskom domu, 14. siječnja s početkom od 11 sati. Riječ je o turniru koji svake godine u vrijeme blagdana okupi 15-tak najboljih košarkaških ekipa koje se bore za naslov najboljega u Snowhaklu, a cjelokupni iznos uplaćenih kotizacija daruje se siromašnim zagrebačkim obiteljima.

Već četiri godine Snowhakl dokazuje kako se košarka može nositi humanitarnu notu, a sport biti jedan od načina pomoći potrebitima.

– Svake godine Snowhakl turnir, kroz darovanje prikupljenih kotizacija, olakšava egzistenciju dijelu zagrebačkih obitelji, a u tom plemenitom duhu nastavljamo i u 2017. godini.Snowhakl kroz sportsko košarkaško druženje želi podsjetiti sve nas da humanitarni karakter nesmije biti zaboravljen niti u jednom trenutku u kojem djelujemo kroz društvene aktivnosti – ističe Pere Markić, inicijator Snowhakl humanitarnog turnira.

Kontakt za prijave za Snowhakl: 098/ 186 22 43 ; snowhaklhr@gmail.com