4.6 C
Zagreb
 • Čitaj Dalje
More

  Prijavite svoje radove na Natječaj za kratku priču u organizaciji Muzeja anđela

  on

  Varaždinski Muzej anđela 2017. godine šesti put poziva afirmirane i neafirmirane pisce na sudjelovanje u Natječaju za kratku priču, s temama koje govore o važnosti nematerijalnih vrijednosti, suosjećajnosti, dobročinstvu, duhovnosti, bajkovitosti i sličnim temama.

  Prema uvjetima natječaja tekst mora biti izvoran i neobjavljen;

  • tekst ne smije biti dulji od tri kartice (5400 znakova s razmacima)
  • mogu sudjelovati svi, bez obzira pišu li hrvatskim standardnim jezikom ili dijalektom
  • autori se natječu isključivo s jednim radom o temi koja govori o važnosti nematerijalnih vrijednosti, suosjećajnosti, dobročinstvu, duhovnosti, bajkovitosti i sličnim temama
  • rad potpisan šifrom, treba poslati poštom na CD-u (u formatu Worda .doc) i ispisan na papiru u tri primjerka
  • u posebnoj kuverti treba poslati osobne podatke o autoru (adresu, broj telefona, e-mail, kratku biografiju s godinom rođenja) i šifru

  Radove će odabrati stručno prosudbeno povjerenstvo od tri člana, a odabrani radovi bit će objavljeni na web stranicama Muzeja anđela i poslije u tiskanom izdanju.

  Dodijelit će se tri ravnopravne nagrade, radovi slikara Željka Prsteca, dok će Muzej anđela dodijeliti i posebnu, Marijinu nagradu.

  Nagrade će biti dodijeljene u Muzeju anđela u Varaždinu, na svečanosti u povodu Dana anđela čuvara (2. listopada 2017), kad će nagrađeni autori i čitati odabrane radove.

  Rok za predaju priča je 1. srpnja 2017. godine. U posebnoj omotnici treba poslati osobne podatke o autoru/ici (adresa, broj telefona, e-mail, kratka biografija s godinom rođenja) i šifru.

  Avatar
  %d blogeri kao ovaj: