9.7 C
Zagreb
 • Čitaj Dalje
 • Zagreb uživa dalje
More

  Uskoro počinje 3. Vinart Grand Tasting festival vina

  on

  Vinart Grand Tasting pozivni je festival na kojem će se treću godinu zaredom predstaviti 120 probranih vinara iz Hrvatske regije i svijeta. Festival se profilirao kod stručne javnosti i potvrdio svoje mjesto među sve brojnijim vinskim događanjima, a osim profesionalaca pozvani su i svi zaljubljenici u vino.

  Tijekom festivala koji počinje u petak, 2. ožujka, a održava se u Laubi i traje dva dana, posjetitelji će imati priliku kušati vina koja su svojom kvalitetom predvodnici u svom cjenovnom razredu na hrvatskom tržištu.

  Cilj Vinart Grand Tasting festivala nije samo promocija vinara i svijeta vina, već i poticanje razvoja kulture vina u Hrvatskoj.

  Cijena dnevne ulaznice je 150 kn osobi i uključuje bon od 40 kn kojeg možete na potrošiti na vožnju taksijem nakon posjeta festivalu ili u Pop-up Vinoteci u kojoj će se moći kupiti predstavljene etikete koje su teže dostupne na tržištu.


  Uoči festivala, Vinart Grand Tasting i ove je godine pripremio bogat program zanimljivih i atraktivnih radionica koje će se održati u hotelu DoubleTree by Hilton, a počinju ovaj petak, 23. veljače i trajat će do 1. ožujka.

  Avatar
  %d blogeri kao ovaj: