Domovinska koalicija sutra predstavlja program i listu za VII. Izbornu jedinicu

Domovinska koalicija koju čine HSP AS, HKDU dr. Marko Veselica, DESNO, USP i HDS na konferenciji za medije javno će predstaviti listu kandidata i program s kojim će zatražiti povjerenje birača u VII. izbornoj jedinici. Ista će se održati dana 24.08.2016. (srijeda) s početkom u 10,00 sati u prostorijama Hrvatskog društva političkih zatvorenika žrtava komunizma, Trg kralja Petra Krešimira IV 3, Zagreb.

Listu Domovinske koalicije za VII. Izbornu jedinicu predvodi predsjednik HKDU dr. Marko Veselica Dean Golubić te će isti predstaviti kandidate i osnovne smjernice navedenog Programa.

HSP AS svake godine obilježava Dan žrtava komunizma uz obilježavanje Europskog dana sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima koji je diljem Europe obilježen dan ranije. Prošle godine počast žrtvama komunizma stranka je odala na Golom otoku, a ove godine isto su učinili u Jasenovcu gdje smo se prisjetili svih žrtava komunizma od ’45. naovamo.

O toj temi progovorit će prigodno kandidat na listi za VII. izbornu jedinicu Petar Šale, v.d. predsjednika Hrvatskog društva političkih zatvorenika žrtava komunizma te nekadašnji državni tužitelj i saborski zastupnik u više mandata.