mjesto za top banner
AUTOR B.K.
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

22. SVIBNJA 2012. 15:17h

9. Drvno-tehnološka konferencija od 28. svibnja u Opatiji

Foto

Hrvatska
0

Tekst

U Opatiji će se održati 9. Drvno-tehnološka konferencija od 28. i 29. svibnja. Radi se o središnjem sektorskom okupljanju drvne industrije i šumarstva u Republici Hrvatskoj na kojem se tradicionalno rezimiraju sektorske prilike i daju naznake budućih poslovnih trendova u oba sektora.  

U cilju jačanja skupa ove godine simultano se održava i 2. Međunarodna konferencija o uređenju interijera budući da postoji veliki potencijal suradnje hrvatske drvne industrije i hotelskog sektora koji je usprkos kriznom okruženju zadržao značajniji investicijski potencijal. 

Konferencija je primarno namijenjena hotelijerima, arhitektima, projektantima, dizajnerima, dobavljačima opreme, odnosno svim tvrtkama koje su uključene u opremanje hotelskih interijera. 

Na ovaj način nastoji se zajednička tema opremanja hotela učiniti zanimljivom različitim skupinama sudionika iz oba sektora kako bi se na taj način stvorila potrebna koncentracija prisustva važnih sektorskih subjekata iz institucionalnog, znanstvenog, medijskog i gospodarskog miljea koja u konačnici može dovesti doboljeg pozicioniranja kvalitetnih proizvoda u dijelu opremanja hotela namještajem, građevinskom stolarijom te proizvodnjom energije na bazi drva.