mjesto za top banner
AUTOR: N.Z.
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

11. LIPNJA 2012. 16:04h

Ankica Mamić: Kovačić mi je rekao za mail, ali ja s tim nemam veze

Šetajući po trgu Laura je spazila goluba te se poželjela igrati s njim

Foto

Hrvatska
2

Tekst

- Mireli Holy želim svu sreću, ali mail nije stigao od mene- kazala nam je Ankica Mamić, glasnogovornica potpredsjednika Vlade Radimira Čačića, koju je bivša ministrica zaštite okoliša prozvala kao osobu koja je HTV-ovom novinaru Siniši Kovačiću dostavila mail zbog kojeg je smijenjena.

Podsjetimo, Holy je u mailu upućenom čelniku HŽ-a Reneu Valčiću, lobirala za jednu tajnicu čiji je suprug člann SDP-a i stranačkog odbora za okoliš.

- To što sam ja znala dan ranije za sporni mail, ništa ne znači niti ima veze sa mnom. Siniša Kovačić mi je rekao za priču koju ima, ali to nije bila glavna tema našeg telefonskog razgovora, on mi je to samo spomenuo- nastavila je Mamić.

Smatra kako je glavna poanta skrenuti pozornost s prave priče, a to je upravo sadržaj maila u kojem Holy traži ostanak tajnice na radnom mjestu.

- Ovo je klasični spin- zaključila je.

Holy: Čačićeva glasnogovornica Ankica Mamić dala je moj e-mail medijima!

Inače, Holy je podnijela kaznenu prijavu zbog sumnji da ju se protuzakonito nadzire.

'- Napravila sam jednu glupost i podnijela sam političku odgovornost zbog svoga čina- rekla je Holy za Media servis i potvrdila da je podnijela kaznenu prijavu zbog nezakonitog nadziranja.

- Ono što mene sada, u ovom trenutku interesira jest tko je prekršio moja ustavna prava i raspolagao mojom privatnom korespondencijom na taj način- rekla nam je Holy.