mjesto za top banner

7. VELJAčE 2012. 22:41h

Bistrani i dalje agitiraju za aerodrom u Zagorju, samo 20 km od Zagreba

Foto

Hrvatska
0

Tekst

 

Ne odustaje se od projekta autodroma u Bistri, investicije od 250 milijuna eura u Zagorju, samo 20 kilometara od Zagreba. Prijašnja vlada dala je podršku, a isto treba potvrditi i nova Vlada.

– Predstavili smo projekt u Ministarstvu gospodarstva, a uskoro očekujemo i prijam kod potpredsjednika Vlade Radimira Čačića. Tražimo političku, no ne i državnu financijsku podršku – kaže Zrinko Gregurek.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!