mjesto za top banner
AUTOR: S.P.
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

21. STUDENOG 2011. 15:45h

Gradonačelnik Imotskog Đuzel prijetio smrću jer je kupio mačka u vreći

Ante Đuzel, gradonačelnik Imotskog

Foto

Hrvatska
1

Tekst

Imotski gradonačelnik Ante Đuzel pod istragom je policije zbog navodnih prijetnju smrću koje je uputio jednom Kaštelaninu od kojeg je kupio zemljište. Naime, atraktivno zemljište uz more koje se nalazi na Drveniku Velikom Đuzel je kupio kako bi na njemu vjerojatno nešto gradio, no Grad Trogir je zemljište pretvorio u zelenu zonu, a ne građevinsku.

Ljuti Đuzel je nazvao Kaštelanina od kojeg je kupio zemlju i tražio povrat novca, no naravno da mu je to ovaj odbio vratiti, pa je svađa navodno prerasla u prijetnje smrćupiše dalmacijanews.

- Trgovao je s mojim ocem. Dva mjeseca je kupovao zemlju, dovodio odvjetnike i predomišljao se. Nakon 15 dana se predomislio, nazvao me i kazao da je prevaren jer on tu ne može graditi ono što je htio. To nema nikakve veze s nama, znao je što kupuje, a mi nismo krvi što su u Gradu Trogiru kriminalci pa svaki mjesec mijenjaju prostorni plan. Drvenik je proglašen zelenom zonom, a riječ o atraktivnom zemljištu uz obalu - ispričao je Kaštelanin za dalmacijanews.

Sam Đuzel pak nije želio ništa komentirati za medije nego je samo rekao kako nema pojma o čemu se radi. Iz splitske policije su pak potvrdili da su zaprimili prijavu zbog navodnih prijetnji.