mjesto za top banner

´PONIŠTITE LISTIĆ´

7. SIJEčNJA 2010. 13:51h

Jurčević ne podržava ni Bandića ni Josipovića

Josip Jurčević, predsjednički kandidat

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Najvažnije je da ni jedan od kandidata nije ponudio ni najmanje jamstvo da u budućnosti namjerava mijenjati rapoloženje, tvrdi Jurčević.

Neovisni predsjednički kandidat Josip Jurčević, koji nije prošao u drugi izborni krug, objavio je na konferenciji za novinare da ne podupire ni jednog od dvojice predsjedničkih kandidata u drugom krugu, ocijenivši da u kampanji nisu ponudili ni najmanja jamstva da će promijeniti svoje dosadašnje asocijalno postupanje.

Jurčević smatra da se situacija radikalizirala u smislu opredjeljivanja za jednog od kandidata. Svatko, naravno, ima pravo rasuđivati po svojim kriterijima i interesima i slobodnom voljom birati koga hoće, rekao je Jurčević. Dodao je da su oba kandidata u drugom krugu iz istoga svjetonazorskog kruga i već desetljećima su bitni dijelovi korumpirane, asocijalne i neodgovorne upravljačke strukture u Hrvatskoj.

'Pokažite da nas nisu slomili'

Najvažnije je da ni jedan od preostale dvojice predsjedničkih kandidata nije ponudio ni najmanje jamstvo da u budućnosti na mjestu predsjednika kani promijeniti svoje dosadašnje postupanje, smatra Jurčević.

Pozvao je glasače u drugom krugu da iziđu na izbore u nedjelju i da se ne zanose i ne iscrpljuju nametnutom logikom odabira manjeg zla. Ta logika nas je, na nizu prošlih parlamentarnih, lokalnih i predsjedničkih izbora, dovela u ovu sve nepodnošljiviju situaciju, istaknuo je, dodavši da glasovati za zlo, manje ili veće, nikako nije dobro, drži Jurčević.

Pokažite da nas nisu slomili, poručio je Jurčević biračima pozvavši ih da ponište glasački listić te da na njemu "napišu svoju poruku dobra".