mjesto za top banner
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

18. TRAVNJA 2012. 20:35h

Novi ministar prometa: Hajdaša za pajdaša

Siniša Hajdaš Dončić (34) službeni je kandidat zagorskog SDP–a za župana, izabran na sjednici Županijskog odbora stranke.

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Nakon što je potvrđen u Saboru novi ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić najavio je svoje prve poteze. Snimanje stanja u resoru, a svim šefovima javnih poduzeća pod njegovom nadležnošću, koji ne budu mogli pratiti njegov tempo i zahtjeve, loše se piše.

- Čekam analizu, od svih direktora i ravnatelja koji su izabrani. Čekam jednostavno njihovu viziju. Ono što mi je vrlo važno je želim vidjeti koliko njih će stvarno sagorjeti sa idejom o poduzećima, a koliko njih neće moći pratiti tempo. I onda će izgorjeti", poručio je novi ministar i nasljednik Komadine.

Imenovanje novog ministra za Media servis je komentirao predsjednik Ivo Josipović.

- Svakom ministru naravno uvijek želim puno uspjeha i puno trenutaka kad će se moći pohvaliti s onime što je napravio. Ja ga poznajem, mislim da se radi o mladom i sposobnom čovjeku. Uvijek se s jednom dozom humora i zadovoljstva prisjećam njegovog izbornog slogana: Hajdaša za Pajdaša. Ako ništa, to jamči da imamo jednog duhovitog čovjeka na mjestu ministra- istaknuo je Josipović. (Mediaservis)