mjesto za top banner
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

25. SRPNJA 2012. 17:37h

Obrovac: Tribina o nestalim osobama u Domovinskom ratu

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Jučer je na inicijativu i u organizaciji Ministarstva branitelja, uz potporu Grada Obrovca, u prostorima Doma kulture u Obrovcu, održana je tribina posvećena nestalim osobama u Domovinskom ratu. Prisutnim građanima i predstavnicima mjesnih odbora, obratili su se ministar branitelja gospodin Predrag Matić, saborski zastupnik iz reda SDSS-a, prof. dr. Milorad Pupovac te gradonačelnik Obrovca gospodin dr. Ante Župan.

Građanima Obrovca i okolnih mjesta, s održane tribine je upućen otvoreni poziv svih sudionika s jednoznačnom porukom: da svojim saznanjima pridonesu pronalasku svih nestalih osoba, neovisno o njihovu podrijetlu, narodnosti, vjeroispovijesti ili bilo kojoj drugoj pripadnosti.

Tribina u Obrovcu, nakon tribine u Negoslavcima (lipanj 2012.) nastavak je kampanje Ministarstva branitelja čiji je temeljni cilj rješavanje pitanja svih osoba nestalih tijekom Domovinskoga rata. Namjera je Ministarstva organizirati istovjetne tribine na svim područjima Republike Hrvatske koja su bila zahvaćena ratnim zbivanjima.