mjesto za top banner
AUTOR B.K.
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

5. SRPNJA 2012. 13:43h

Raspisan amaterski fotonatječaj `Moje Erasmus iskustvo`

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Povodom 25. obljetnice Erasmusa, najvećeg europskog programa mobilnosti u visokom obrazovanju, Agencija za mobilnost i programe Europske unije raspisuje amaterski fotonatječaj „Moje Erasmus iskustvo“. Natječaj je otvoren za sve domaće studente koji su dio studija proveli u inozemstvu te strane studente koji su dio studija proveli u Hrvatskoj u sklopu programa Erasmus.

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je poslati fotografiju koja najbolje ilustrira njihovo Erasmus iskustvo odnosno na kreativan način prikazuje kako je boravak u stranoj zemlji utjecao na njihov studentski život, stjecanje novih znanja i prijatelja te upoznavanje stranih kultura, sustava visokoškolskog obrazovanja i jezika. Erasmusovci se na natječaj prijavljuju učitavanjem fotografije na stranicu natječaja na Facebooku te popunjavanjem online prijavnog obrasca. Pobjedničku fotografiju odabrat će četveročlani žiri među fotografijama koje budu imale najviše glasova ('lajkova') publike.

Najbolje fotografije, uključujući i pobjedničku, bit će predstavljene tijekom međunarodnog Erasmus susreta u listopadu ove godine u Zagrebu.