AUTOR B.K.
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

25. SVIBNJA 2012. 17:02h

Rijeka: Ukrali automobil, pa se zaletjeli u kuću

Policija RH

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Jutros se u Rijeci dogodila prometna nesreća u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Policija je oko 2 sata ujutro dala znak zaustavljanja vozaču Volkswagen Golfa. Vozač se nije zaustavio već je nastavio s vožnjom, da bi skrenuo u ulicu desno. Zbog prevelike brzine vozač je izgubio kontrolu te je udario u rub kolnika, pa u kontejner za smeće, a nakon toga u ugao kuće.

Istragom je utvrđeno kako su uz vozača bez položenog vozačkog ispita bile još dvije osobe. Vozač nije ozlijeđen, dok su suputnici zadobili lakše ozljede. Utvrđeno je i kako se navedena trojica te iste noći taj automobil ukrali 55-godišnjoj riječanki. U nesreći je nastala materijalna šteta od oko deset tisuća kuna. 

 

U noći sa četvrtak na petak nepoznati je kradljivac provalio u dva automobila parkirana u riječkoj Ulici Vrh Seline. Kradljivac je iz auta ukrao audio opremu, čime je vlasnike oštetio za ukupnu vrijednost od oko pet tisuća kuna.

Nepoznati muškarac jučer je u Malom Lošinju 59-godišnjoj Zagrepčanki ukrao zlatnu ogrlicu na način da ju je istrgnuo sa vrata. Ogrlica vrijedi oko sedam tisuća kuna.