mjesto za top banner
AUTOR B.K.
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

25. SVIBNJA 2012. 17:02h

Rijeka: Ukrali automobil, pa se zaletjeli u kuću

Policija RH

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Jutros se u Rijeci dogodila prometna nesreća u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Policija je oko 2 sata ujutro dala znak zaustavljanja vozaču Volkswagen Golfa. Vozač se nije zaustavio već je nastavio s vožnjom, da bi skrenuo u ulicu desno. Zbog prevelike brzine vozač je izgubio kontrolu te je udario u rub kolnika, pa u kontejner za smeće, a nakon toga u ugao kuće.

Istragom je utvrđeno kako su uz vozača bez položenog vozačkog ispita bile još dvije osobe. Vozač nije ozlijeđen, dok su suputnici zadobili lakše ozljede. Utvrđeno je i kako se navedena trojica te iste noći taj automobil ukrali 55-godišnjoj riječanki. U nesreći je nastala materijalna šteta od oko deset tisuća kuna. 

 

U noći sa četvrtak na petak nepoznati je kradljivac provalio u dva automobila parkirana u riječkoj Ulici Vrh Seline. Kradljivac je iz auta ukrao audio opremu, čime je vlasnike oštetio za ukupnu vrijednost od oko pet tisuća kuna.

Nepoznati muškarac jučer je u Malom Lošinju 59-godišnjoj Zagrepčanki ukrao zlatnu ogrlicu na način da ju je istrgnuo sa vrata. Ogrlica vrijedi oko sedam tisuća kuna.