mjesto za top banner

TRAŽE SE OČEVICI

1. SVIBNJA 2007. 13:55h

Srušio biciklista ispred Kauflanda i otišao

Tekst

U prometnoj nesreći ispred Kauflanda u Ulici kneza Branimira teško je ozlijeđen biciklist. Traže se očevici i vozač automobila.

Ispred parkirališta trgovačkog centra Kaufland, u zagrebačkoj Ulici kneza Branimira jučer oko 9.30  teško je ozlijeđen biciklist. Na Ernesta H. (63) naletio je automobil, udario prednju lijevu stranu bicikla i srušio starca preko automobila na kolnik.

U nesreći biciklist je teško ozlijeđen, ali mu je pozlilo tek kada je stigao kući. Vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen je u KB Dubrava.

Traže se očevici

Identitet vozača koji je skrivio nesreću je nepoznat. Prema saznanjima policije, došao je do ulaza u trgovački centar bez prilagođavanja brzine kretanja po južnom kolniku južnog parkirališta. Također, nije propustio sva vozila kada se uključivao u promet s razdjelnika po obilježenom pješačkom prijelazu od sjevera prema jugu.

Neposredno nakon nesreće biciklist i vozač nisu razmijenili podatke o sebi i vozilima, niti su obavijestili policiju. Ona sada traga za vozačem te poziva očevice prometne nesreće da se jave na broj 92.