mjesto za top banner
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

23. TRAVNJA 2012. 17:13h

Stjepan Fiolić će idući tjedan iznijeti obranu

Stjepan Fiolić

Foto

Hrvatska
0

Tekst

ZAGREB - Nakon današnjeg ročišta u slučaju Fimi media, bivši premijer Sanader nije želio ništa reći o novoj USKOK-ovoj istrazi u slučaju Planinska, u kojoj se također spominje njegovo ime. Odvjetnik uhićenog Stjepana Fiolića, Ante Madunić najavio je pak kako će njegov klijent obranu iznijeti idući tjedan...

Bivši premijer zasad šuti o još jednoj aferi.

"To će gospodin Prodanović reć", jedino je što je Sanader izjavio, a odvjetnik Čedo Prodanović tek je kratko prokomentirao na koji način vide novi postupak o kojem, rekao je , Sanader još nije obaviješten.

"Mi ga vidimo na tragu već jednog klišea koji se, u stvari, ponavlja na žalost već osmi puta. Ne vidimo u tome neke velike probleme, ali naravno d ato opterećuje obranu i u ovim sadašnjim postupcima i tome ne vidimo kraja", kaže Prodanović koji je istaknuo da će Sanader, kada za to dođe vrijeme, iznijeti protuargumente. Idući tjedan obranu će pak iznijeti Stjepan Fiolić.

"Tek smo iskopirali dio državnoodvjetničkog predmeta i kada napravimo uvid u sve što se zbivalo do sada i s čim raspolaže USKOK, a koju dokumentaciju mi eventualno imamo, tad ćemo se odlučiti javiti i iznijeti obranu", kaže Filovićev odvjetnik Ante Madunić.

Podsjetimo, Fiolića se tereti za malverzacije oko prodaje zgrade u Planinskoj pri čemu je država navodno oštećena za više od 26 milijuna kuna. U fokusu istražitelja je i uloga bivšeg premijera, te bivšeg ministra Čobankovića koji je o cijelom slučaju dao iskaz. (Mediaservis)