mjesto za top banner
Autor: Jana Bušić AUTOR Jana Bušić
ArhivaNajnoviji članci
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

VEDRANA RUDAN:

28. SIJEčNJA 2009. 19:39h

To je bio herojski čin i moje najveće djelo

Vedrana Rudan

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Mislim da sam napravila herojski čin jer sam na židovskoj televiziji objavila imena i prezimena palestinske djece iz Gaze, kazala je Rudan.

- Ovo je prvi u nizu otkaza, kasnije se ide dalje – komentirala je Vedrana Rudan suspenziju Daniela Delalea koja je uslijedila nakon njenih komentara o Židovima koje su židovske zajednice najstrože osudile i nazvale govorom mržnje.

Vedrana Rudan, koja je i sama dobila otkaz, kazala je kako nikako ne misli da je napravila išta loše, te se iz tog razloga nije htjela ni ispričati za svoje izjave.

Filip Hofer-.--.-
Photo Filip Hofer  

- Tražili su od mene da se ispričam i da sam to učinila zadržala bih posao, no ja to nisam htjela. Mislim da sam napravila herojski čin jer sam na židovskoj televiziji objavila imena i prezimena ubijene palestinske dječice iz Gaze. Ja ću dok budem živa smatrati to svojim najvećim djelom – kazala je Rudan, dodajući kako se osjeća kao žrtva zbog napada Židovske zajednice.

- Osjećam se kao Ana Frank! – istaknula je potresena cijeli slučajem.

Iako joj je Nova TV otkazala suradnju, ne boji se da će biti nezaposlena jer je već dobila mnoge druge poslovne ponude.

- Jedna hrvatska televizija mi je ponudila posao i garantiraju mi da se ovakvo nešto neće ponoviti – zaključila je Rudan, ponovivši kako joj sve ovo jako teško pada.