mjesto za top banner
AUTOR javno112
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

AUTO PREŠAO U SUPROTNI TRAK

30. SRPNJA 2009. 11:28h

U nesreći u Županji poginule dvije osobe

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Do sudara je došlo nakon što je vozač osobnog automobila prešao na suprotni kolnički trak kojim se kretalo teretno vozilo.

U prometnoj nesreći koja se sinoć nešto poslije 22 sata dogodila na državnoj cesti Županja-Posavski Podgajci smrtnu su stradale dvije, a ne jedna osoba kako je sinoć izvjestila vukovarsko-srijemska policija.

Policija je jutros izvjestila kako su u sudaru osobnog automobila marke "VW golf" županjskih registracijskih oznaka i teretnog automobila marke "mercedes" bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka smrtno stradali vozač (1981.) i putnica (1987.) u osobnom automobilu.

Do sudara je došlo nakon što je vozač osobnog automobila prešao na suprotni kolnički trak kojim se kretalo teretno vozilo kojim je upravljao državljanin BiH (1976.). U sudaru, koji se dogodio na kilometar udaljenosti od ulaza u Posavske Podgajce, osobni automobil podletio je pod teretni te se tek nakon uklanjanja teretnog automobila vidjelo da se osim vozača u osobnom automobilu nalazi još jedna smrtno stradala osoba, navode u policiji.