mjesto za top banner

USUSRET ADVENTU

6. STUDENOG 2008. 14:41h

U Splitu ove godine sajam Božićne radosti

Foto

Hrvatska
2

Tekst

U replikama dalmatinskih kamenih kućica Splićani će na sajmu moći kušati božićne delicije te slušati tradicionalne božićne pjesme.

U Splitu će se po prvi put od 01. do 31. prosinca održati sajam Božićne radosti na splitskoj rivi. Organizator sajma je Turistička zajednica grada Splita, a realizator agencija za tržišno komuniciranje Apostrof komunikacije iz Splita. Sajam će biti otvoren kroz cijeli mjesec prosinac od 10:00 h do 21:00 h.
 
Sajam adventskih i božićnih proizvoda, na kojem će izlagati proizvođači Božićnih dekoracija i ukrasa, poklona za žene i muškarce, dječjih igračaka i odjeće, moderne opreme za kuću, nakita te gurmanskih Božićnih zalogaja, Splićanima i ostalim posjetiteljima omogućit će lakši, brži i ugodniji božićni shopping nego ikada do sada.
 
 
Sam izgled sajma Božićne radosti biti će potpuno drugačiji od očekivanog. Umjesto na klasičnim prodajnim štandovima izlagači će prodavati proizvode u replikama dalmatinskih kamenih kućica, dekoriranih Božićnim ukrasima, pa će sajam prikazivati Božić u autohtonom kamenom dalmatinskom mjestu.
 
 
Uz mirise i okuse božićnih delicija i zvuke božićnih pjesama sa sajamskog razglasa, sajam Božićne radosti biti će idealno mjesto za susrete s prijateljima i rodbinom i  pronalaženje stotine novih ideja za poklone svojim najmilijima, od tradicionalnih do elegantnih poklona koje će se teško naći u trgovinama po gradu.
 
 
Sajam Božićne radosti ponovno će okupiti građane Splita na splitsku rivu, tradicionalno okupljalište i najmilije šetalište Splićana.