mjesto za top banner
AUTOR agencija vlm
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

2. OžUJKA 2011. 18:50h

Ukazao se opet Zlatko Sudac i nahvalio Jadranku Kosor

Zlatko Sudac

Foto

Hrvatska
1

Tekst

 Poslije gotovo godinu dana izolacije, velečasni Zlatko Sudac pojavio se u javnosti i u svom prvom obraćanju nahvalio premijerku Jadranku Kosor. Na predstavljanju zbirke kolumni novinara Zorana Vukmana objavljenih na portalu velečasnisudac.com karizmatik je poručio kako je zahvaljujući Jadranki Kosor na tisuće branitelja, dok im je bila ministrica, posjetilo njegove seminare duhovne obnove diljem Hrvatske. Jer im je, kaže, Ministarstvo branitelja financiralo putne troškove.

– Vidio sam što je sve radila za branitelje – osiguravala im je stanove, pomagala njihovoj djeci. Znam, nije to davala iz svog džepa, ali je ona isto tako mogla kupiti 50 košulja i držati ih zapakirane u svom ormaru. Ali nije. Ne znam je kao ženu i majku, ali ovo znam i dužan sam to i reći – poručio je Sudac. Dodao je i kako njega ne zanima tko će biti na vlasti.

– Meni je važno samo da im vlast nije prva na pameti već čovjek – poručio je Sudac. Osvrnuo se i na brojne prosvjede koji su zahvatili Hrvatsku. Nema, kaže, ništa protiv da se mladi okupljaju i izraze nezadovoljstvo, ali ne odobrava način na koji su se odlučili.

Kada će velečasni Sudac opet početi voditi svoje seminare duhovne obnove, još se ne zna. No njegov bliski suradnik Jakov Sedlar tvrdi da bi se to moglo biti uskoro.