mjesto za top banner
AUTOR: S.P.
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

10. VELJAčE 2011. 21:15h

VIDEO: Pogledajte svađu Luke Bebića, Ivana Jarnjaka i Vladimira Šeksa

Brojne osobe iz javnog života došle su pružiti podršku Zakladi Ana Rukavina pa tako i Vladimir Šeks

Foto

Hrvatska
0

Tekst

HDSSB-ov zastupnik Dinko Burić voli 'dizati' živce HDZ-ovcima. No zanimljivo je da mu svaki puta to i upali, a HDZ-ovi zastupnici nasjednu na njegove provokacije. Nakon što je u srijedu potpredsjedniku Sabora Vladimiru Šeksu uručio uputnicu za psihijatrijski pregled i preporučio mu za liječnika Vojislava Stanimirovića, u četvrtak je Burić opet prozivao vladajuće zastupniku sklapajući im pjesmicu o Remetincu, Vladi, ali i navodnom podmićivanju jednog zastupnika jahtom, novcem i radnim mjestima za njegove nezaposlene članove obitelji, a o čemu navodno ponešto zna i Ivan Jarnjak.

To se nije svidjelo tajniku Ivanu Jarnjaku koji je tijekom rasprave došao do Luke Bebića koji je predsjedavao sjednicom i tražio da se Buriću udijeli ukor, no Jarnjak nije ni slutio da će povući mačka za rep. Naime, Bebić, revoltiran postupkom svog stranačkog kolege bez pardona mu je poručio:

- Neće meni nitko govoriti kako trebam voditi sjednicu Sabora. Ni ti ni itko drugi. Samo kad si ti u pitanju onda treba je li? A zašto mu Šeks nije udijelio ukor?

Šeks, vidno ljut zbog te izjave Luke Bebića, dignuo se sa stolca i krenuo prema izlazu iz sabornice. Pritom mu je poručio kako neće još dugo tu sjediti.

Više pogledajte u video prilogu Svađa Bebića, Jarnjaka i Šeksa