mjesto za top banner
AUTOR agencija vlm
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

12. TRAVNJA 2011. 19:55h

Vinkovci: Policija i dalje traga za Lukom Rimcem

Luka Rimac

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Nakon što su u ponedjeljak između 16 i 18 sati osječki ronioci pregledali dno Bosuta na toku kroz najuži centar Vinkovaca i nedaleko od Vanila cluba, bezuspješno tragajući za 17-godišnjim Lukom Rimcem iz Slakovaca, koji je zadnji put viđen u nedjelju oko dva sata iza ponoći na izlazu iz te diskoteke, policija nastavlja potragu obalom Bosuta nizvodno prema Novoj brani i na prilaznim puteljcima i prometnicama.

Kako nam je jutros rekao Luka Barunčić, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske, tijekom noći nisu dobili nikakvu informaciju, a od prvog dana potrage nisu uspjeli preko signala mobitela locirati Luku jer je bio ili isključen ili prazan, a nije odbačena ni mogućnost da je mobitel pao u vodu jer, prema izjavi njegovih prijatelja koji su ga vidjeli na izlasku iz diskoteke, rekao je da mu nije dobro i krenuo na zrak prema Bosutu.

Današnju pretragu policajci će obaviti bez ronilaca, ali ako uz obalu primijete nešto sumnjivo ili trag koji bi mogao voditi do razrješenja ovog slučaja, bit će pozvani i ronioci.

Na društvenoj mreži Facebook Lukini prijatelji pokrenuli su potragu, ali do sada nije stigla nijedna informacija koja bi ukazivala na to gdje je mladić. Uglavnom se ostavljaju poruke koje hrabre roditelje i nadaju se sretnom završetku.

Grad i okolna mjesta oblijepljeni su plakatima s Lukinom slikom i brojevima telefona na koje građani mogu dojaviti korisnu informaciju.

Lukini prijatelji krenuli u potragu

Učenici Lukinog 2.b razreda tehničke škole Ruđera Boškovića i njegovi prijatelji i zalijepili su 5000 plakata na području cijele županije putem kojih žele doznati informacije o svom kolegi i prijatelju. Njih pedesetak krenulo je u nekoliko automobila prema Slakovcima gdje će pregledati obližnje puteljke i skrivena područja koja je već pretražila policija.