15. OžUJKA 2012. 07:57h

`Čast mi je biti na proslavi dijamantne obljetnice engleske kraljice`

Foto

Scena
0

Tekst

Laura Bailey, britanski model i kulturna ambasadorica British Fashion Councila, čije su članice Alexa Chung te Poppy Delevingne, zaštitno je lice ovogodišnjeg festivala Derby, kojim započinje slavlje dijamantne obljetnice britanske kraljice Elizabete II. 

- Velika mi je čast i iznimno sam uzbuđena što sudjelujem u proslavi dijamantne obljetnice na festivalu koji je spoj stare škole glamura i modernog stila. Prisjetite se samo Audrey Hepburn u 'My Fair Lady' ili Julije Roberts u 'Zgodnoj ženi' - rekla je Laura, kojoj će to biti prvi posjet festivalu Derby, te dodala kroz smijeh kako će je trogodišnja kći koja se bavi baletom naučiti kako da se nakloni pred kraljicom Elizabetom. 

Laura je također oduševljena i izborom britanskih dizajnera koji će posebno za tu prigodu dizajnirati za nju. Tako će joj zlatar Theo Fennell kreirati unikatnu dijamantnu ogrlicu, a poznati šeširdžija Philip Treacy napravit će šešir koji će nositi na festivalu. Otkrila je i kako je, kad se tek doselila u London i počela zarađivati kao model, prvo uštedjela upravo za Treacyjev šešir, s kojim je i danas prijateljica.