AUTOR tb
Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje Pogledaj dalje

22. TRAVNJA 2012. 12:34h

Do posljednjeg zbora: Zboraše jučer došao podržati predsjednik Josipović

Do posljdnjeg zbora, predsjednik Josipović

Foto

Scena
1

Tekst

Predsjednik Ivo Josipović bo je poseban gost jučerašnjeg showa "Do posljednjeg zbora" koji su nakon pripetavanja sa zborom "Ad Libitum" napustili članovi zbora "Lipe" iz Siska.

Predsjednik nije krio zadovoljstvo nastupima zborova.

"Kao prvo moram vam svima čestitati, bili ste sjajni, i sam sam dugo godina bio zboraš i znam kakvo je zadovoljstvo pjevati u zboru."

Zbor "Izvor" svojom izvedbom Daddy sings bass Johnnyja Casha oduševio je člana žirija Krešimira Dolenčića kojem se posebno svidjela imitacija južnjačkog naglaska. Zadovoljan je bio i koreografijom zbora "Josip Kaplan" na interpretaciju Michaela Jacksona Medley. Vrhunac večeri i za žiri i za publiku bila je izvedba zbora Filozofskog fakulteta "Concordia discurs" s pjesmom Baby it's cold outside.

Lipama koje su prošle subote iznenadile članove žirija otpjevavši hit Novih fosila, Kad budemo ja i ti 63, jučer je presudio jedan glas. "Ad libitum" u pripetavanju su izvevši klasik Let the sunshine iz kultnog mjuzikla "Kosa" bili za dlaku bolji od Lipa koje su izabrale tradicionalnu Ajd idemo Save vode.

Urednica Zabavnog programa Elizabeth Homsi rekla je da ju veseli što u borbu za finale idu najbolji zborovi, a poseban poticaj radu Zabavnog programa dao je predsjednik svojim dolaskom.